Chimro Distribution >>

-S.C. CHIMRO DISTRIBUTION S.R.L. societate, cu sediul in Craiova, infiintata in anul 2009, are ca obiect de activitate, producerea si comercializarea de ingrasaminte si produse azotoase. Produsele fertilizante promovate de catre S.C. CHIMRO DISTRIBUTION S.R.L. , cunoscute sub denumirea comerciala “PLANTFERT", cuprind o gama diversificata din categoria ingrasamintelor complexe lichide si a celor foliare. 

• Produsele fabricate de firma sunt testate in Reteaua Nationala de Testare a Ingrasamintelor din Romania si autorizate pentru a fi utilizate in agricultura ; Si de asemenea, au fost testate cu rezultate deosebite (sporuri intre 15-50%) in reteaua nationala la SCDCPN Dabuleni, USAMV Cluj, SCDA Dragasani-Vlasca, USAMV Iasi, SCDH Tg. Jiu si SCDA Teleorman;

• La solicitarea utilizatorilor, se pot fabrica si alte formule pentru fertilizanti complecși lichizi sau foliari lichizi (cu aplicare pe sol, prin irigare sau udare cu picatura, cu un raport diferit de N/P/K), in functie de cultura, faza de vegetatie, agrofond, prevenirea si tratarea carentelor nutritionale (carente in fier, zinc, cupru, bor, mangan, magneziu, calciu);

• Materii prime utilizate: 80% import din Comunitatea Europeana. CHIMRO DISTRIBUTION, a implementat, dezvoltat si certificat, un sistem de management al calitatii, in vederea satisfacerii cerintelor venite din partea clientilor.


Se va controla permanent eficienta Sistemului de Management al Calitatii, prin procedurile : „audit intern” si „analiza efectuata de management” si de asemenea, vom adapta politica firmei, la natura, dimensiunea si impactul pe care il au activitatile si produsele noastre, asupra mediului.

In cadrul SMI, firma, dispune si de un laborator de incercari ingrasaminte, in cadrul caruia CHIMRO DISTRIBUTION exacuta controlul de calitate pentru produsele proprii, astfel fiecare lot este testat si insotit de buletin de analiza si fisa lot.

La comanda, se pot realiza urmatoarele analize pentru ingrasaminte, sol : umiditate, pH, azot, fosfor, potasiu (total si pe forme), microelemente : Fe, Cu, Mn, Mg, Na, Al.

Laboratorul este implicat in activitati de cercetare – dezvoltare pentru diversificarea gamei de produse si contracte de cercetare nationale in domeniul fertilizantilor clasici si ecologici.

La comanda, se pot realiza urmatoarele analize pentru ingrasaminte, sol si planta: umiditate, pH, azot, fosfor, potasiu (total si pe forme), microelemente : Fe, Cu, Mn, Mg, Na, Al.

Laboratorul este implicat in activitati de cercetare – dezvoltare pentru diversificarea gamei de produse si contracte de cercetare nationale in domeniul fertilizantilor clasici si ecologici.


laborator fertilizanti laborator fertilizanti chimro